*/?> Gästinformation & städning - Mejeriet i Högsby

Gästinformation:

Det finns möjlighet att larma huset när ni ej är på plats via dörrlåsets utsida. Tryck och håll in stjärna följt av koden och stjärna. För att larma av, tryck stjärna, koden, stjärna Obs! Övriga larmpaneler inomhus skall ej användas, gäller även den på övervåningen.
Ytterdörren till restaurangentrén SKALL EJ användas, använd den som går till lilla hallen med trappan upp till övervåningen. Det finns risk att obehöriga kommer in annars.
Det blir väldigt varmt i orangeriet soliga dagar, stäng gärna de gröna dörrarna dit om ni vill undvika att värmen sprider sig upp till boendet.
Belysningen i restaurangdelen tänds och släcks till vänster om kaffemaskinen.
Viss belysning i orangeriet och uterummet är alltid tänt.
Diskmaskinen har ett av/på vred på köksblandaren.
Dörren i mitten på orangeriet saknar handtag på utsidan och ”låses” genom att stänga igen dörren. De två andra dörrarna har nyckeln sittande i och får ej tas bort. Tänk på att ha dörrarna låsta vid entrén, annars finns stor risk att folk tror att den tidigare restaurangen i lokalen är öppen. Kättingen vid trappan till restaurangen skall hänga som stopp.
Det går bra att ta ut de bruna borden med tillhörande stolar från orangeriet, men ta in dem när de inte används. Rottingmöblerna TÅL INTE att vara ute.
Det finns vattenslang i källarutrymmet nere i orangeriet om det behöver vattnas eller spolas rent. Tänk på att vrida av kranen när den inte används.
Det finns två stycken bluetooth högtalare som kan användas.
   
Städning av lägenheten vid utcheckningen går att beställa mot tillägg (2000:-) Swisha beloppet till: 0735200747 och märk betalningen med: Städning samt ditt för och efternamn.
Ställ tillbaka alla möbler och inredning som de var vid ankomst! Om ni är osäkra på hur de stod, se bilder under fliken ”galleri”
Släng alla sopor i soptunnorna ute på parkeringen.