*/?> Hyra bostad - Mejeriet i Högsby

Hyra Bostad

Fakta om boendet: Bostaden består av ett nyrenoverat boende på övre plan om 250 kvm. Komplett utrustat kök med stor induktionshäll, ugn, micro samt kyl & frys. 2 st badrum med tvättmaskin i båda. 4 sovrum med dubbelsängar samt 3 st extra bäddar. I anslutning till köket ligger ett stort matrum/allrum. Det finns även ett vardagsrum med stor TV och div kanaler. Bredband & Wi-Fi finns. På nedre plan finns även ett sovrum med dubbelsäng samt två toaletter, ingen dusch.

 

Handdukar och sängkläder ingår ej utan tas med av hyresgästen.

OBS!

Sängarna är av olika bredd vilket betyder att storleken på underlakan varierar.

Följande sängstorlekar finns:

4 st sängar 90 cm breda

2 st sängar 80 cm breda

1 st säng 160 cm bred

3 st sängar 120 cm breda, varav en är bäddsoffa

2 st resesängar 90 cm breda

 

Städning av lägenheten vid utcheckning går att beställa mot tillägg.  (2 000: -) Swisha beloppet till: 0735200747 och märk betalningen med: Städning samt ditt för & efternamn.

Tänk på att ställa tillbaka alla möbler så som de var vid ankomst. Utrymmen in och utvändigt skall alltid lämnas i samma skick som vid ankomst. Endast en familj/grupp per vecka kan hyra vilket betyder att den som hyr har exklusivt tillträde till Orangeri & trädgård.

Bokning

Om ni är intresserade av att boka semesterboende,  gör bokning direkt på airbnb.se alternativt kontakta Mattias på 0735 200 747 eller maila till ilv@live.se.

OBS! Uthyrning sker veckovis med incheckning  måndagar 15.00 och utcheckning sker på söndagar 12.00. Det går att boka flera veckor efter varandra. Max 4 veckor.